Ρωσία: Ο ...ασύλληπτος λόγος για τον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο σε έναν οδηγό

  • Posted: 06/09/2016

Πρόστιμο σε έναν άνδρα οδηγό από τη Ρωσία έκοψαν οι αρχές της χώρας

κι αυτό δεν είναι κάτι περίεργο. Το περίεργο είναι πως το πρόστιμο του επιβλήθηκε γιατί η σκιά του αυτοκινήτου του, «έβγαινε» από την λωρίδα κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Οδό της Μόσχας στις 25 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που λήφθησαν από τις κάμερες ασφαλείας, δείχνουν μόνο τη σκιά του αυτοκινήτου να περνά την γραμμή και όχι το ίδιο το αυτοκίνητο.

 

«Οι κάμερες θέλουν να πληρώνουμε πρόστιμα ακόμη κι αν μόνο οι σκιές των αυτοκινήτων μας παραβιάζουν τους κανόνες κυκλοφορίας» έγραψε ο άνδρας στην ιστοσελίδα drive2.ru. Ο ίδιος δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες της φαινομενικής «παραβίασης» του από τις κάμερες κυκλοφορίας ενώ υπέβαλλε καταγγελία στην αστυνομία κι αυτοί με τη σειρά τους υποσχέθηκαν πως θα σβήσουν το πρόστιμο, εξηγώντας πως ήταν το αποτέλεσμα μιας τεχνικής δυσλειτουργίας.

Ένας άλλος οδηγός είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν, όταν του επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή το έντονο φως των προβολέων του στο βρεγμένο δρόμο, ξεπερνούσε τη γραμμή.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close