Το μανιτάρι που προκαλεί ερωτική επιθυμία στις γυναίκες... μόνο με την οσμή!

Το 2001 οι John Halliday και Noah Soule ανακάλυψαν

το μανιτάρι με τις πιο περίεργες παρενέργειες.

Πρόκειται για τον μύκητα που προκαλεί οργασμό -και μάλιστα δυνατό- στις γυναίκες, μόνο με την οσμή του! Το περίεργο αυτό μανιτάρι, σύμφωνα με τη μελέτη των επιστημόνων, αποτελεί ένα εξαιρετικά ισχυρό αφροδισιακό, κυρίως χάρη στην έντονη και ελαφρώς δυσάρεστη μυρωδιά του.

Οι δύο επιστήμονες μάλιστα παρείχαν και αποδείξεις για την ασυνήθιστη δράση του  Dictyophora, ζητώντας από εθελοντές να μυρίσουν τον εν λόγω μύκητα ώστε να καταγράψουν τις αντιδράσεις τους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικό περιοδικό, το μανιτάρι προκάλεσε έντονο ερεθισμό σχεδόν σε όλες τις γυναίκες που το μύρισαν, ενώ το 50% από αυτές βίωσε αυθόρμητο οργασμό.

Ωστόσο, οι άνδρες έμειναν τελείως ανεπηρέαστοι, χαρακτηρίζοντας τη μυρωδιά του μύκητα αηδιαστική.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close