Αυτά είναι μυστικά για πιο λευκά δόντια

  • Posted: 03/09/2016

Πως να έχεις πιο λευκά δόντια εύκολα κι ανέξοδα...

- Η μαγειρική σόδα είναι ένα φυσικό λευκαντικό των δοντιών. Ανακάτεψε μία ποσότητα με λίγο νερό για να δημιουργήσεις μία πάστα και βούρτσισε απαλά τα δόντια σου με μία οδοντόβουρτσα. Θα απομακρύνει τις κηλίδες χρώματος που τυχόν έχεις στα δόντια. Μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να δεις αποτέλεσμα. Φυσικά δεν χρειάζεται να το συνεχίσεις για πάντα. Όταν δεις το πρόβλημα να απομακρύνεται σταμάτησέ το και ξεκίνα όταν επανέλθει.

- Ένα σχετικά νέο trick είναι αυτό με το λάδι καρύδας. Μπορείς να βάλεις μία μικρή ποσότητα γύρω από το στόμα σου και να το αφήσεις για 20'. Θα βοηθήσει τα δόντια σου να αποκτήσουν τη φυσική τους λευκότητα. Έπειτα ξέπλυνε με άφθονο νερό.

- Το μηλόξυδο αποτελεί ακόμα έναν φυσικό τρόπο λεύκανσης των δοντιών καθώς επίσης μπορεί κάλλιστα να λειτουργήσει ως στοματικό διάλυμα. Σκοτώνει τα βακτήρια και αφήνει τα δόντια καθαρά.

- Βρες την κατάλληλη λευκαντική οδοντόκρεμα. Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά που αναμφίβολα κάποια θα ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες. Κάνε μία μίνι έρευνα και μερικές δοκιμές μέχρι να καταλήξεις στην κατάλληλη.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close