5 βήματα για το τέλειο νυφικό μακιγιάζ

  • Posted: 20/08/2016

Ξέχνα το άγχος, θα είσαι πανέμορφη την μέρα του γάμου σου,

ακολουθώντας 5 πολύ απλά βήματα.

Κάθε νύφη πρέπει να λάμπει και να είναι όμορφη και περιποιημένη. Πώς θα το καταφέρεις, όμως, αυτό ειδικά με το άγχος της ημέρας αλλά και τις πολλές ώρες που θα πρέπει να έχεις άψογο μακιγιάζ; Διάβασε τις παρακάτω 5 συμβουλές για να μη σου ξεφύγει… τίποτα!

Makeup με δείκτη προστασίας;

Πολλές νύφες επιλέγουν makeup, βάσεις και foundationμε υψηλό δείκτη SFPακριβώς επειδή περνούν όλη μέρα στον ήλιο, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Δυστυχώς τα συγκεκριμένα προϊόντα, έχουν ένα αρνητικό, όσο απαραίτητα κι αν είναι: μπορεί να δείξουν το δέρμα σου πιο χλωμό από ότι είναι στην πραγματικότητα, ειδικά στις φωτογραφίες. Εάν επιλέξεις κάποιο foundationμε SFP15 τότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, εάν όμως χρειάζεσαι μεγαλύτερο δείκτη προστασίας κάνε μια πρόβα πριν τη μεγάλη μέρα. Βγάλε μια φωτογραφία και δες εάν σε κάνει να δείχνεις πιο χλωμή!

Ξεκίνα από τα μάτια!

Οι περισσότερες γυναίκες εφαρμόζουμε πρώτα τη βάση και το foundationκαι μετά προχωρούμε στο μακιγιάζ των ματιών. Αυτό μπορεί να μην είναι πολύ σημαντικό όταν πρόκειται για καθημερινό μακιγιάζ ή δεν μας ενδιαφέρει η διάρκεια ή το αποτέλεσμα. Σε μια νύφη όμως καλό είναι να γίνει πρώτα το μακιγιάζ των ματιών. Διαφορετικά, εάν επιχειρήσεις να το κάνεις μετά το foundation, την πούδρα και το ρουζ… όλη αυτή η βάση θα βρεθεί στην παλάμη σου και δεν θα παραμείνει στη θέση της!

Primer

Πριν το foundation εφάρμοσε ένα primer προϊόν για να κάτσει καλύτερα το makeupαλλά και για να προστατεύσει το δέρμα σου από τον ιδρώτα ή το… δάκρυ! Θα κάνει το δέρμα σου να φαίνεται πιο απαλό, θα μειώσεις τις κοκκινίλες ή όποιες ατέλειες και θα μεγιστοποιήσει τη διάρκεια του makeup.

Βάλε concealer μετά το foundation

Εάν βάλεις το concealerπριν το foundationτότε το περισσότερο προϊόν θα φύγει όταν θα εφαρμόσεις το makeupκαι την πούδρα. Άφησέ το για το τέλος και εφάρμοσέ το με ταμποναριστές κινήσεις.

Μη βάλεις υπερβολική πούδρα

Χρησιμοποίησες μια ελαφριά πούδρα κοντά στο χρώμα του δέρματός σου και βάλε ελάχιστη ποσότητα. Διαφορετικά το δέρμα σου θα φαίνεται βαρύ, ακόμα και σπασμένο! Η πούδρα μπαίνει στο τέλος για λάμψη σε συγκεκριμένα σημεία, αλλά και για να ‘κάτσει’ καλύτερα το makeup, αν βάλεις μεγάλη ποσότητα όμως θα έχεις ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Όσο πιο λιπαρό είναι το δέρμα σου τόσο λιγότερη πούδρα χρειάζεται! Καλό είναι χρησιμοποιείς προϊόντα ειδικά για τον τύπο του δέρματός σου, αν θέλεις να έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close