Παρατήρησαν ένα τεράστιο κύκλο να αφρίζει πάνω στη θάλασσα. Όταν είδαν τι ήταν από κάτω έμειναν έκπληκτοι

Πόσα πράγματα συμβαίνουν εκεί έξω κάθε λεπτό που περνάει χωρίς

καν να το γνωρίζουμε; Ευτυχώς η τεχνολογία έχει και τα καλά της και έτσι έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τέτοιες μοναδικές εικόνες...

Ήταν κάποτε στην αποκλειστικότητα του στρατού ή των πολύ πλούσιων ανθρώπων, όμως τα drones είναι πλέον μικρά, οικονομικά και πολύ εύκολα στη χρήστη τους για πολλούς ανθρώπους ανά τον πλανήτη. Και χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τους, μπορείτε να κάνε απίστευτα πράγματα με αυτά.

Η AkXPro Productions χρησιμοποιεί τα drones για να τραβήξει μερικές εκπληκτικές εναέριες λήψεις για τις οποίες θα χρειαζόταν ελικόπτερο πριν από μερικά χρόνια. Αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους τραβώντας ένα μοναδικό βίντεο στο οποίο φαίνονται καθαρά μεγάπτερες φάλαινες να κυνηγούν την τροφή τους.

Υπάρχουν τόσα που δεν γνωρίζουμε για τη ζωή στον ωκεανό και το να έχεις ένα drone να πετάει για χιλιόμετρα πάνω από αυτών είναι ένας εύκολος τρόπος για να μελετήσεις τη θαλάσσια ζωή που λαμβάνει χώρα στην επιφάνεια του νερού.

 

 

 

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close