4 εύκολοι τρόποι να μαζέψεις τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα

Έχει συμβεί σε όλους μας! Μια απότομη κίνηση με το χέρι

και το ποτήρι πέφτει στο πάτωμα με αποτέλεσμα ο χώρος να γεμίσει με σπασμένα γυαλιά...

Το να μαζέψετε τα μεγάλα κομμάτια είναι αρκετά εύκολο. Το δύσκολο είναι όλα εκείνα τα μικροσκοπικά θραύσματα που μπορεί να μην τα βλέπετε αλλά αν τα πατήσετε θα... πονέσετε!

Η λύση βρίσκεται σε τέσσερα αντικείμενα που όλοι έχουμε σπίτι μας!

1. Πατάτα

Πάρτε μία πατάτα και κόψτε τη στη μέση. Πιέστε με τη μισή πατάτα εκεί που έχουν πέσει τα γυαλιά και αυτά θα κολλήσουν στην επιφάνειά της.

2. Ψωμί

Κόψτε μία φέτα ψωμί και πιέστε από την πλευρά της ψύχας στο σημείο που είναι τα θρύψαλα. θα κολλήσουν όλα στην επιφάνεια στο λεπτό.

3. Απορροφητικό χαρτί

Μία ακόμα λύση είναι να κόψετε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνα και να το βρέξετε ελαφρά. Τα σπασμένα γυαλιά θα κολλήσουν αμέσως στην επιφάνεια, κάντε το όμως με προσοχή για να μην κοπείτε.

4. Ταινία

Πάρτε μια ταινία που χρησιμοποιείτε για να βγάζετε τις τρίχες από τα ρούχα σας. Βάλτε την στο πάτωμα και αμέσως θα κολλήσουν πάνω σε αυτήν όλα τα μικρά γυαλάκια.

Στο τέλος εννοείται πως θα πρέπει να περάσετε όλη την επιφάνεια με την ηλεκτρική σας σκούπα.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close