Το βίντεο που αναστάτωσε το cern - Μακάβρια φάρσα με ανθρωποθυσία γυναίκας

  • Posted: 18/08/2016

Μια ομάδα μαυροντυμένων ανθρώπων, στον προαύλιο χώρο του Cern

του ευρωπαϊκού  κέντρου πυρηνικών ερευνών στη Γενεύη της Ελβετίας, θυσιάζουν μια γυναίκα που είναι ντυμένη στα λευκά. Και τη θυσιάζουν στο βωμό του Σίβα, του θεού... καταστροφέα.

Ναι, κάποιοι έχουν περίεργο χιούμορ. Κακόγουστο ή όχι, η ουσία είναι πως πρόκειται για φάρσα. Το video όπου κατέγραψαν την «ανθρωποθυσία» έχει γίνει φυσικά viral. Αλλά έχει προκαλέσει την αντίδραση της ηγεσίας του Ινστιτούτου, που κάνει έρευνες για τους «πρωταγωνιστές» και τον... σκηνοθέτη του συγκεκριμένου video.

Στο συγκεκριμένο video εμφανίζονται άνδρες που φορούν μαύρους χιτώνες και έχουν καλυμμένα τα κεφάλια τους με κουκούλες. Στη μέση του κύκλου που σχηματίζουν, βρίσκεται μια γυναίκα, ντυμένη στα άσπρα. Η τελετή «ανθρωποθυσίας» μπροστά σε άγαλμα αφιερωμένο στον θεό καταστροφέα Σίβα βιντεοσκοπείται από σημείο που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του Cern. Και καταγράφει εκτός από την τελετή και τη στιγμή που ένας από τους μαυροφορεμένους άνδρες «θυσιάζει» τη γυναίκα...

Η γυναίκα ξαπλώνει στο έδαφος, οι άνδρες γονατίζουν και ένας απ’ αυτούς με μαχαίρι στα χέρια, τη μαχαιρώνει στην κοιλιά. Ο άνδρας που καταγράφει τα πάντα, μάλλον δεν ξέρει πως πρόκειται για φάρσα. Ή είναι ο... αποδέκτης της. Και μόλις βλέπει τη «θυσία», βάζει τις φωνές και... τρέχει, σοκαρισμένος απ’ ό,τι έχει δει!

«Σκατά, σκατά» ακούγεται να λέει σε κατάσταση σοκ, καθώς αρχίζει να κατεβαίνει, με την κάμερα ανοιχτή, σκάλες!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 


 

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close