Ήρθε το παγωτό που …δεν λιώνει ποτέ

Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να φάτε το αγαπημένο σας παγωτό

και μέσα σε λίγα λεπτά αυτό έχει λιώσει χωρίς να προλάβετε καν να το τελειώσετε.

Τη λύση στο πρόβλημα του λιωμένου παγωτού έφερε ο Rob Colligno από την Αγγλία ο οποίος δημιούργησε το πρώτο παγωτό που κυριολεκτικά δεν λιώνει ποτέ!

Εμπνευσμένος από το φαγητό που τρώνε οι αστροναύτες στο διάστημα, δημιούργησε το Gastronaut που όσο και να το αφήσεις στον ήλιο αυτό δεν θα λιώσει ποτέ! Για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο δημιουργός του πρώτου ξηρού παγωτού μετά από μια σειρά αποτυχημένων πειραμάτων κατάφερε να βρει τη “μαγική” φόρμουλα.

Η πρωτότυπη αυτή διαδικασία αφαιρεί όλη την υγρασία από το παγωτό, με τον δημιουργό του να κρατάει επτασφράγιστο μυστικό τη συνταγή της επιτυχίας.

Tο παγωτό λιώνει μέσα στο στόμα απελευθερώνοντας όλες τις γεύσεις του και διατηρώντας την υφή ενός κανονικού παγωτού, ενώ υπάρχει σε τρεις διαφορετικές γεύσεις, σοκολάτα, cookies/cream και μέντα με σοκολάτα!

Πηγή: perierga.gr

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close