Ποια κοινή συνήθεια κάνει ένα γάμο επιτυχημένο

Το ξέρετε το ρητό: «Ευτυχισμένη γυναίκα, ευτυχισμένη ζωή»;

Λοιπόν, αυτό αποδεικνύεται, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από το Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, η οποία αποφάνθηκε πως «το ζευγάρι που πίνει μαζί μένει για πάντα μαζί».

Έτσι, αν με τον σύντροφό σας πίνετε ένα ποτηράκι κρασί, βότκα ή όποιο αλκοολούχο ποτό σας αρέσει παρέα, τότε έχετε περισσότερες πιθανότητες να έχετε έναν επιτυχημένο γάμο.

Η έρευνα ανέλυσε δεδομένα που έδωσαν 2.767 ζευγάρια κατά τη διάρκεια τεσσάρων ετών. Τα ζευγάρια όλα ηλικίας άνω των 50 ετών, ανέφεραν πως αν έπιναν έστω και ένα ποτό μαζί με το σύζυγο ή τη σύζυγο είχαν λιγότερα νεύρα και εντάσεις, με αποτέλεσμα να έχουν έναν καλύτερα ποιοτικό γάμο.

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η έρευνα διευκρίνιζε πως δεν παίζει ρόλο η ποσότητα του αλκοόλ ώστε να τα βλέπουμε όλα ωραία μετά από ένα μπουκάλι κρασί, αλλά η από κοινού κατανάλωση. Φυσικά σε καμία περίπτωση η έρευνα δεν πρότεινε στα ζευγάρια να καταναλώνουν περισσότερο αλκοόλ απ' ότι συνήθως, απλά η διαπίστωση έχει βάση τη συντροφικότητα.

Cheers, σε έναν ευτυχισμένο γάμο!

Πηγή: baby.gr

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close