Το πρώτο υβριδιο λιονταριού και τίγρης γεννήθηκε στη Ρωσία

Το πρώτο υβρίδιο από τη διασταύρωση λιονταριού με μια τίγρη

γεννήθηκε στη Ρωσία. Το εξαιρετικά σπάνιο αυτό είδος ονομάζεται tigon, ονομασία που έλκει από τις αγγλικές λέξεις για την τίγρη και το λιοντάρι, και έχουν κατά γραφεί ελάχιστα άλλα περιστατικά στον κόσμο.

Το όμορφο κουτάβι γεννήθηκε σε τσίρκο στη Ρωσία και όπως εξηγεί ο θηριοδαμαστής αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός για τους ανθρώπους του τσίρκου.

«Η Σοφία, ένα θηλυκό λιοντάρι και ο Σουλτάν, μια τίγρης, ζουν μαζί στον ίδιο χώρο και νοιώθουν αγάπη ο ένας για τον άλλον. Τα δυο ζώα αγκαλιάζουν το ένα το άλλο, κομούνται μαζί και περνάνε μεγάλο μέρος της ημέρας μαζί. Λόγω της αγάπης αυτής γεννήθηκε το μικρό κουτάβι τους» εξηγούν στο RT.

 

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close