Έρχεται το ΤΕΛΟΣ του "Game Of Thrones"

Δύο ακόμη σεζόν απομένουν για το μεγάλο φινάλε

της δημοφιλούς...

σειράς Game of Thrones, όπως επιβεβαίωσε το δίκτυο ΗΒΟ. Οι υπεύθυνοι του δικτύου διευκρίνισαν το περασμένο Σάββατο πως η όγδοη σεζόν και θα είναι και η τελευταία της σειράς.

Ο Casey Bloys του HBO έκανε την ανακοίνωση, τονίζοντας: «Πιστέψτε με, αν μπορούσα να τους κάνω να κάνουν περισσότερα, θα τους έβαζα να συνεχίζουν για άλλες 10 σεζόν. Αλλά τους εμπιστευόμαστε σε αυτό που πιστεύουν ότι μπορεί να είναι η καλύτερη εκδοχή της σειράς».

Οι φανατικοί της σειράς μπορούν ίσως να βρουν παρηγοριά στο γεγονός ότι ο κόσμος του Γουέστερος μπορεί να μην χαθεί από τις οθόνες τους για πάντα, καθώς έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα ενός spinoff.

«Δεν είναι κάτι στο οποίο αντιτίθεμαι, αλλά βεβαίως πρέπει δημιουργικά να βγάζει νόημα. Αλλά δεν υπάρχουν ακόμη σχέδια σε αυτό το σημείο», διευκρίνισε ο Bloys.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close