Κεραυνός χτυπά το Empire State Bulding στη Νέα Υόρκη

  • Posted: 26/07/2016

Τις τελευταίες μέρες ο καιρός στη Νέα Υόρκη

ήταν πολύ κακός: βροχές, καταιγίδες, αστραπόβροντα και κεραυνοί.

Μπορεί η κακοκαιρία να είναι πρόβλημα, ωστόσο μερικές φορές δίνει την ευκαιρία για εντυπωσιακά ενσταντανέ, όπως αυτό που τράβηξε ο δημοσιογράφος Χένρικ Μόλτκε, ο οποίος κατάφερε να απαθανατίσει τη στιγμή που κεραυνός χτυπά το Empire State Building.

Μπορεί η φωτογραφία και το βίντεο να είναι άκρως εντυπωσιακά και -κατά το μάλλον ή ήττον...- τρομακτικά, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας: το κτίριο έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτελεί αλεξικέραυνο για την ευρύτερη περιοχή και χτυπιέται κατά μέσο όρο από τουλάχιστον 27 κεραυνούς το χρόνο.  

 

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close