Οι πιο συναρπαστικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας που ανυπομονούμε να δούμε το 2017

Δείτε μερικές από της πιο συναρπαστικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας

που έρχονται το 2017. Από τη μία η εντυπωσιακή αν μη τι άλλο, αν κρίνουμε από το τρέιλερ ταινία για τον Κινγκ Κονγκ και από την άλλη τα διαχρονικά τρομακτικά τερατάκια του “Alien” μέχρι το επόμενο επεισόδιο στη saga του “Star wars”, μέσα σε βαρύ κλίμα λόγω της απώλειας της πριγκίπισσας Λέια (Κάρι Φίσερ) στην πραγματική ζωή  και τη μεταφορά του “Ghost in the shell” σε live action - χωρίς να λείπουν, φυσικά, οι ταινίες της Marvel και της DC.

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά ορισμένες ταινίες sci-fi που μας κάνουν κλικ, αφήνοντας στην άκρη άλλες που δεν μας κάνουν (πχ. “Transformers”, “War for the Planet of the Apes” και “Power Rangers”).

Kong: Skull Island (9 Μαρτίου, Ελλάδα)

 

 

Life (24 Μαρτίου, ΗΠΑ)

 

 

Ghost in the shell (31 Μαρτίου, ΗΠΑ)

 

 

The Circle (28 Απριλίου, ΗΠΑ)

 

 

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (4 Μαΐου, Ελλάδα)

 

 

Alien: Covenant (19 Μαΐου, ΗΠΑ)

 

 

Wonder Woman (8 Ιουνίου, Ελλάδα)

 

 

The Dark Tower (28 Ιουλίου, ΗΠΑ)

 

 

Flatliners (29 Σεπτεμβρίου, ΗΠΑ)

 

 

Blade Runner 2049 (6 Οκτωβρίου, ΗΠΑ)

 

 

Thor: Ragnarök (3 Νοεμβρίου, ΗΠΑ)

 

 

 

 

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close