Σφαγή στην Κωνσταντινούπολη - Στους 15 οι νεκροί αστυνομικοί από βομβιστικές επιθέσεις

Σύμφωνα με το Al Jazeera Türk τα θύματα από την διπλή βομβιστική επίθεση

έφτασαν τα 15 όλοι τους αστυνομικοί αφού κτυπήθηκε κλούβα των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας

Εκρήξεις κοντά στο στάδιο της Μπεσίκτας στο ευρωπαϊκό τμήμα της Κωνσταντινούπολης οδήγησαν στον θάνατο τουλάχιστον 15 ανθρώπων και στον τραυματισμό άλλων, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού, σε δηλώσεις του, ανέφερε αρχικώς ότι επρόκειτο για έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για ύπαρξη βομβιστή αυτοκτονίας.

Μάρτυρες άκουσαν πυροβολισμούς μετά την επίθεση, ενώ σχεδόν αμέσως ασθενοφόρα και αστυνομικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών επιβεβαίωσε ότι η μια εκ των εκρήξεων ήταν έξω από το στάδιο της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

 

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close