Θες να μυρίζεις πάντα όμορφα; Τότε αυτό είναι το σημείο που πρέπει να φοράς άρωμα!

Αναρωτιέστε πως θα μυρίζετε όμορφα για περισσότερο;

Υπάρχει ένα μέρος στο σώμα μας το οποίο θα σας βοηθήσει να πετύχετε το...

στόχο σας! Ναι, καλός είναι ο καρπός καλός και ο λαιμός. Ο αφαλός, όμως, είναι το πιο hot σημείο! Στην κυριολέξία…

Αυτό αποκαλύπτουν δύο αρωματοποιοί, ο Steven Claise και η Ruth Mastenbroek, σημειώνοντας πως η τοποθέτηση μερικών σταγόνων κολόνιας (ταμποναριστά) στην περιοχή του ομφαλού μπορεί να κάνει θαύματα, καθώς η μυρωδιά σε αυτήν την περιοχή δεν εξασθενεί.

Ο αφαλός είναι το ιδανικό σημείο σύμφωνα με τους ειδικούς, επειδή εκεί η θερμότητα είναι αυξημένη, όπως και ο παλμός, ενώ και το σχήμα της περιοχής βοηθά στην τόνωση της μυρωδιάς!

“Κάθε περιοχή στο σώμα μας που ακτινοβολεί θερμότητα, θα ενισχύσει μία μυρωδιά και ο αφαλός κάνει ακριβώς αυτό”, λένε συγκεκριμένα!

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close