ΔΕΙΤΕ την επαναστατική συσκευή που βοηθάει χιλιάδες ζευγάρια να αποκτήσουν παιδί με μηδενικό κόστος

Καινοτομία! Ένα «προφυλακτικό», αξίας μόλις £100, έχει βοηθήσει εκατοντάδες ζευγάρια

να γίνουν γονείς μόλις δύο χρόνια μετά την είσοδό του στην αγορά.

Οι ειδικοί έχουν αποκαλύψει το ποσοστό επιτυχίας της συσκευής, η οποία κάνει ακριβώς το αντίθετο από ό, τι τα προφυλακτικά-χρησιμοποιείται για την σύλληψη και όχι για την αποφυγή της-είναι περίπου 20% ,εξίσου αποτελεσματική με την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η συσκευή, που ονομάζεται The Stork, (δηλαδή ο πελαργός), κοστίζει £100 στο Ηνωμένο Βασίλειο, που είναι £ 4.900 λιγότερο από ένα κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης και $80 στις ΗΠΑ.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η καινοτόμα συσκευή, η οποία χρησιμοποιεί ένα καπάκι σαν προφυλακτικό για να κρατήσει το σπέρμα κοντά στον τράχηλο της μήτρας, βοήθησε 150 ζευγάρια της Βρετανίας να γίνουν γονείς.

Η συσκευή επίσης πωλείται στις ΗΠΑ και είναι διαθέσιμη και στην Αυστραλία από το περασμένο έτος, βοηθώντας πολλά ζευγάρια σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, οι ειδικοί πιστεύουν ότι το ποσοστό επιτυχίας θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, όμως πολλοί γονείς είναι απρόθυμοι να μοιραστούν την εμπειρία τους με το ευρύ κοινό.

Η ειδικός στη υγεία των γυναικών Δρ. Hood, που παρουσιάζει τα νέα δεδομένα στο London Fertility Show, είπε: «Ο πραγματικός αριθμός υπογονιμότητας είναι πιθανό να είναι πολύ υψηλότερος, τα δικά μας δεδομένα βασίζονται αποκλειστικά σε ζευγάρια που επικοινώνησαν εθελοντικά με την εταιρεία μας. Υποψιάζομαι ότι θα έρθουν στο φως πολλές περισσότερες ιστορίες επιτυχίας».

Η συσκευή βασίζεται στην ενδοτραχηλική γονιμοποίηση για να ενισχύσει τις πιθανότητες μιας γυναίκας να μείνει έγκυος.

Λειτουργεί με την συλλογή σπέρματος σε ένα αυχενικό πώμα, το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος μιας τύπου-προφυλακτικού θήκης που φοριέται από τον άντρα κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Ένα απλικατέρ τότε παραδίδει το καπάκι που περιέχει το σπέρμα στον τραχήλο της μήτρας και αφήνεται εκεί για τέσσερις έως έξι ώρες.

Οι ειδικοί λένε ότι αυτό επιτρέπει στα σπερματοζωάρια να κολυμπήσουν προς τα πάνω για να γονιμοποιήσουν το ωάριο της γυναίκας.

Ενώ βρίσκεται στη θέση του, οι γυναίκες μπορούν να πάνε στις συνηθισμένες τους δραστηριότητες πριν από την αφαίρεσή του.

Συνιστάται να χρησιμοποιείται λίγο πριν ή / και κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας.

Το προϊόν είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα και φαρμακεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και μια σειρά από ιστοσελίδες.

Στην ιστοσελίδα του προϊόντος υπάρχουν πολλές κριτικές γυναικών, για παράδειγμα η Jennifer από τον Καναδά είπε ότι έμεινε έγκυος μετά από μόνο μια προσπάθεια και ήταν τρισευτυχισμένη!

Μια γυναίκα από την Αυστραλία δήλωσε ότι «ο πελαργός» έκανε το όνειρό της πραγματικότητα!

Η Δρ Hood εξήγησε: «Η ομορφιά αυτής της τεχνολογίας είναι ότι είναι μη επεμβατική, μπορεί να γίνει στην ησυχία του σπιτιού του ζευγαριού και είναι πολύ φθηνότερη από τις ιδιωτικές κλινικές γονιμότητας. Παρά την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά τους, οι κλινικές γονιμότητας παρέχουν δαπανηρές διαδικασίες.»

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close