Η φράση που δεν πρέπει να πεις ποτέ στο σύντροφό σου όταν τσακώνεστε

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ποια είναι η φράση που δεν πρέπει να πεις ποτέ

όταν τσακώνεσαι με τον φίλο σου, η οποία όλως παραδόξως δεν είναι...

κάποια προσβολή. Στην πραγματικότητα είναι μια πολύ συνηθισμένη φράση που λέμε όλοι χωρίς να σκεφτούμε πόσο και αν επηρεάζουμε την ψυχολογία του άλλου.

Η φράση λοιπόν που δεν πρέπει να πεις ποτέ, σύμφωνα πάντα με τον σύμβουλο σχέσεων Jeffrey Bernstein, είναι το ''θα πρέπει να''. Χαρακτηριστικά ο Δρ. Bernstein αναφέρει στο Psycology Today πως αυτή η φράση έχει μια αρνητική χροιά και ορισμένες φορές μπορεί να προκαλέσει άσχημες καταστάσεις σε ένα ζευγάρι. ''Αντί να πεις στον φίλο σου θα πρέπει να ξέρεις πως νιώθω σχετικά με αυτό καλό είναι να πεις θα ήθελα να ξέρεις πως νιώθω σχετικά με αυτό έτσι ώστε να του δώσεις να καταλάβει ότι ζητάς να κατανοήσει τα συναισθήματά σου και δεν του το επιβάλλεις.

Καλή η θεωρία, δεν λέμε, αλλά στην πράξη δυσκολεύει το πράγμα! Μια δοκιμή πάντως θα σε πείσει.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close