ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ (Καλά διαβάζετε) – Ο άνδρας που ήταν γυναίκα απέκτησε παιδί απο την γυναίκα του που ήταν άντρας!

Μάλλον θα πρέπει να ξαναδιαβάσετε τον τίτλο!

Γνωρίσαμε το ιδιαίτερο ζευγάρι απο το Εκουαδόρ πέρσι τότε που για την ακρίβεια ο έγκυος άνδρας είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Ήρθε η στιγμή λοιπόν που ο Fernando Machado που γεννήθηκε γυναίκα και η Diane Rodriguez που γεννήθηκε άνδρας να αποκτήσουν παιδί!

Όπως λέει ο ίδιος ο Φερνάντο «Δεν έχουμε σκεφτεί ακόμη το όνομα του παιδιού ή μάλλον το έχουμε σκεφτεί αλλά δεν θέλουμε να το ανακοινώσουμε ακόμη!». Φυσικά υπήρχαν πολλές δυσκολίες στην ζωή τους αλλά αποφάσισαν απο κοινού πως έπρεπε να διευρύνουν την οικογένειά τους!

Μάλιστα μοιράστηκαν με τους γνωστούς και φίλους τους τα αποτελέσματα του τέστ όπως και την τομή της καισαρικής με την οποία γεννήθηκε

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close