Ο απίστευτος γορίλλας που επικοινωνεί κανονικότατα με τους ανθρώπους!

Η ιστορία της Κόκο είναι μία από αυτές της περιπτώσεις

που αν δεν δεις το βίντεο, δεν μπορείς με τίποτα να πιστέψεις ότι είναι αληθινή. Γιατί διάολε, δεν γίνεται ένας γορίλλας να μπορεί να επικοινωνήσει με ανθρώπους!

Κι όμως μπορεί. Η Κόκο τα τελευταία 40 χρόνια ουσιαστικά έχει ανοίξει ένα νέο επιστημονικό πεδίο αποδεικνύοντας ότι ο άνθρωπος μπορεί να αναπτύξει κώδικες επικοινωνίας με το ζωικό βασίλειο και μάλιστα πολύ συγκεκριμένους.

Στα πρώτα χρόνια της ζωής της Κόκο, μια νεαρή επιστήμονας επιχείρησε να την διδάξει την νοηματική γλώσσα και με τον καιρό διαπίστωσε πως η γοριλλίτσα τα κατάφερνε πολύ καλά.

Σήμερα, η Κόκο γνωρίζει ήδη 300 λέξεις και επικοινωνεί κανονικότατα με τους ανθρώπους.Μεταξύ μας ίσως να επικοινωνεί και καλύτερα από κάποιους που έχουμε στο μυαλό μας...

 

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close