Σοκ! Πρώην δήμαρχος βίασε 4χρονη - "Εκείνη το ξεκίνησε"

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα είπε ο πρώην δήμαρχος...

Richard Keenan που διετέλεσε δήμαρχος του Hubbard, στο Οχάιο, το 2010 και το 2011.

Ο Richard Keenan ομολόγησε τον βιασμό της 4χρονης αλλά κατηγόρησε το ανήλικο κορίτσι πως το ξεκίνησε και συμμετείχε πρόθυμα. Βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με πολλαπλές κατηγορίες βιασμού και απόπειρας βιασμού ενός παιδιού.

Ο Richard Keenan ομολόγησε στα μέλη της οικογένειάς του και έναν κοινωνικό λειτουργό πως ήταν ένοχος κακοποίησης για μια περίοδο 3 ετών.

Η ομολογία του έγινε κατά τη διάρκεια συζητήσεων ομάδας σε ένα νοσοκομείο και αργότερα εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική επειδή ήταν αυτοκτονικός.

Ο δικαστής πρέπει τώρα να αποφασίσει αν η ομολογία του είναι αποδεκτή στο δικαστήριο, με τον Richard Keenan πρόκειται να δικαστεί τον Απρίλιο του επόμενου χρόνου.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close