ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - 7o Rally Sprint Αιγίου 2016

  • Posted: 11/09/2016

Το Αθλητικό Σωματείο, Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου, μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ – ΕΠΑ ανακοινώνει την παράταση της ημερομηνίας λήξης δηλώσεων συμμετοχών έως Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:00. Οι ετοιμασίες για τον Αγώνα Ράλλυ το επόμενο Σαββατοκύριακο 17 – 18 Σεπτεμβρίου πλέον είναι στην τελική ευθεία και περιμένουμε να συμπληρωθεί ο πίνακας των συμμετοχών.

Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ειδική ενότητα που έχει δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα της ΑΛΜΑ Αιγίου. www.alma-aigiou.gr/7o-rally

Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο ΙΚΤΕΟ ΑΙΓΙΟΥ AUTOVISION στην περιοχή Ρυάκια Αιγίου και στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών στο Αίγιο, για την τελετή της πανηγυρικής εκκίνησης στον χώρο της πλατείας στις 21:00.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής ώρα 10:00. Ο δρόμος θα κλείσει 1:30 ώρα πριν. Ο τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι, την ίδια ημέρα, στην πλατεία των Ψηλών Αλωνίων.

 

 ΩΡΑΡΙΟ

 

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

 

Γραφείο Τύπου

Σουφλής Σάκης 

 

 

 

 

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close