ΕΚΟ-ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Π ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ-Διανομή Πετρελαίου Θέρμανσης-Αίγιο

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών. Τα καύσιμα και τα λιπαντικά μας είναι στην κορυφή της κατηγορίας τους.Το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο μας σημαίνει ότι οι καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα μπορούν να είναι σίγουροι ότι χρησιμοποιούν πάντα τα καλύτερα προϊόντα για τα αυτοκίνητα, τις μοτοσικλέτες, τα λεωφορεία και τα φορτηγά τους.

Υπερσύγχρονο σύστημα διαχείρισης καυσίμων
Με το σύστημα ΕΙΣΡΟΩΝ-ΕΚΡΟΩΝ που διαθέτει το πρατήριό μας, διασφαλίζεται απόλυτα η ποσότητα καυσίμων που εισέρχεται και εξέρχεται από τις δεξαμενές μας με αυτόματο τρόπο. Από κάθε αντλία ξεχωριστά μετά από κάθε γέμισμα εκδίδονται αυτόματα τα αντίστοιχα φορολογικά παραστατικά εξασφαλίζοντας απόλυτη ακρίβεια στην προμηθευόμενη ποσότητα καυσίμου για κάθε καταναλωτή.

Σύστημα ποιοτικού ελέγχου καυσίμων
Με το σύστημα ποιοτικού ελέγχου καυσίμων γνωρίζουμε σε πραγματικό χρόνο την ποιότητα των καυσίμων μας αναφορικά με τη σύστασή τους (έλεγχος νερού μέσα στο καύσιμο, παρουσία θείου, κλπ)

 

Πετρέλαιο Θέρμανσης

Η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των καυσίμων σας εξασφαλίζει τη σωστή και αποδοτική λειτουργία του καυστήρα σας ενώ, η μεταφορά με ιδιόκτητα βυτιοφόρα και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό αποτελεί εγγύηση για την παραδοτέα ποσότητα.Επωφεληθείτε τώρα από τις χαμηλές διεθνείς τιμές του πετρελαίου και τις ανταγωνιστικές τιμές  και ζεσταθείτε φέτος το χειμώνα με την πιο αξιόπιστη πηγή θέρμανσης.

Στο χώρο υπάρχει πλυντήριο αυτοκινήτων προσφέροντας άμεσα και οικονομικά εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό του οχήματος. Για τον καθαρισμό των αυτοκινήτων χρησιμοποιούνται επώνυμα οικολογικά προϊόντα που χαρίζουν βαθύ και μακράς διάρκειας αποτελέσματα.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

    Κανελλοπούλου 43, Αίγιο    2691 301573    c 26910 82611 


Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close