ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ Ακράτα Τέντες- Συστήματα Σκίασης Ακράτα

Περιγραφή εργασιών ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ Ακράτα Τέντες- Συστήματα Σκίασης Ακράτα

Η εταιρεία Τέντες Καραμάνος, στην Ακράτα Αχαϊας, δραστηριοποιείται στο χώρο των εφαρμογών συστημάτων σκίασης και εμπορίας τεντών. Το Τεντόραμα βρίσκεται στο Αίγιο και δραστηριοποιείται στην εμπορία και διάθεση τέντας και συστημάτων σκίασης. Με παραπάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, βρισκόμαστε υπεύθυνα στο πλευρό του κάθε πελάτη παρέχοντας λύσεις σκίασης που κάνουν τη διαφορά. Η επιχείρηση ανήκει στην Ένωση Τεντοποιών Ελλάδας.Η εταιρεία μας καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών σκίασης Τέντες παντός τύπου, Αυτοματισμοί, ΥπηρεσίεςΕπισκευή τέντας ,Συντήρηση τεντών, ειδικές Μετατροπές τεντών, Αντικατάστασης καθώς και Έπιπλα Κήπου και Βεράντας. Ολοκληρωμένες λύσεις πάντα με τα καλύτερα υλικά με άψογες τεχνικές και καλαίσθητες εφαρμογές.Στον εκθεσιακό μας χώρο στο Αίγιο θα βρείτε τέντες όλων των τύπων, με βραχίονες, αυτοματισμούς και μοτέρ. Διαθέτουμε επίσης ζελατίνες, μουσαμάδες φορτηγών, στόρια, ρολοκουρτίνες, ταπετσαρίες επίπλων και αυτοκινήτων. Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές πέργκολας με δυνατότητα φωτισμού, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες σκίασης του δικού σας χώρου.
Στην επιχείρηση μας θα βρείτε τα πάντα γύρω από την σκίαση. Προτείνουμε λύσεις για τον δικό σας χώρο βάσει των αναγκών σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

b

Στράβωνος 1, Αίγιο 251 00, Ελλάδα

c

2691021450

 

xmo

6972703660

 

ww

tenteskaramanos@gmail.com

 

Ακολουθήστε μας στα SOCIALMEDIA

Image
Image

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close