Συστήματα Ασφάλειας Χάρης Κότσιας

Το AigioAlarm ιδρύθηκε το 1998 από στελέχη με πολυετή εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας

και δραστηριοποιείται στην τοποθέτηση και πώληση ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, CCTV, ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ και ACCESS CONTROL.

Εισάγοντας και διανέμοντας προϊόντα από 26 κατασκευαστές από 11 διαφορετικές χώρες, με γνώμονα τη σχέση ποιότητας και τιμής.

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε  ολοκληρωμένες  λύσεις  ασφαλείας  αναλαμβάνοντας την εκτέλεση μικρών και μεγάλων έργων

  1. σε  κατοικίες
  2. συγκροτήματα  κατοικιώνκαταστημάτων - εμπορικών κέντρων (Πρατήρια καυσίμων, Φαρμακεία, Εμπορικά καταστήματα ,Κοσμηματοπωλεία )
  3. βιομηχανικών και αποθηκευτικών χώρων
  4. δημόσιων οργανισμών

παρέχοντας  προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου καλύπτοντας και τις πιο αυξημένες ανάγκες που μπορεί να προκύψουν.Λαμβάνοντας  υπόψη τις ιδιαιτερότητες  της  εποχής που διανύουμε , των συνεχώς αυξανόμενων κρουσμάτων διαρρήξεων σε κατοικίες και επαγγελματικούς  χώρους  και της ανάγκης  προστασίας  προσώπων και  περιουσιών, η εταιρεία  μας  θα σας  βοηθήσει να επιλέξετε τα ιδανικά  συστήματα ασφαλείας, με μοναδικό σκοπό την καλύτερη δυνατή προστασία σας.

 

Διευθ: Νικολάου Πλαστήρα, Αίγιο

Τηλ: 26910-28672

ΚΙΝ:693-2448903

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share:


ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close