ΑΦΟΙ Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ

Η εταιρία "ΑΦΟΙ Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ" λειτουργεί από το 1968 με κύριο σκοπό την εμπορία αυτοκινήτων - ανταλλακτικών

& συνεργείο αυτοκινήτων.

Με μεγάλη εξειδίκευση στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους και αντιπροσωπείες & καλύπτουμε σε ανταλλακτικά γνήσια,  τις περισσότερες μάρκες ευρωπαϊκών και ιαπωνικών αυτοκινήτων και Αμερικάνικων, όπως (ALFA ROMEO, FIAT, LANCIA, BMW MINI, VOLVO, AUDI, VW, SEAT, SCODA, FORD, OPEL, CITROEN, PEUGEOT, RENAULT, DACIA, TOYOTA, NISSAN, SUZUKI,  DAIHATSU, CADILLAC, HUMMER, CHEVROLET, CORVETTE ).

Καλύπτουμε σχεδόν όλες τις μάρκες αυτοκινήτων με After Market ανταλακτικά των μεγαλύτερων οίκων ανταλακτικών αυτοκινήτων.

Επίσης διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε βιομηχανικά (ρουλεμάν, τσιμούχες, ιμάντες, εργαλεία, κλειδιά), σε μπαταρίες, σε αξεσουάρ και λιπαντικά.

Στο συνεργείο μας παρέχουμε ολοκληρωμένες και υπεύθυνες υπηρεσίες συντήρησης των οχημάτων με την πλήρως εξειδικευμένη ομάδα των μηχανικών μας.

 

Διευθ: Κανελλοπούλου 43, Αίγιο

Τηλ: 26910-28369

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share:


ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close