Επίσημος Μεταπωλητής Υπηρεσιών Ενέργειας ΗΡΩΝ

Δημήτριος Τσουμπός Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου Ν.Αχαίας

Μητροπόλεως 31,Τ.Κ. 25100, Αίγιο

Τ. 26910 68642-61370. Μ. 697 8888700

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ο όμιλος ΗΡΩΝ, δραστηριοποιείται ήδη από το 2000 στους τομείς της Παραγωγής και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας, πρωτοπορώντας στην απελευθέρωση

της αγοράς ηλεκτρισμού στη χώρα μας.
Όραμα του είναι η καθιέρωση του ως ο νέος Μεγάλος Προμηθευτής Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ελληνική Αγορά, υλοποιώντας με προσήλωση ένα πολυετές επιχειρηματικό σχέδιο ανάπτυξης και συνεχούς ανάπτυξης στον τομέα του.
Με αυτόν τον τρόπο και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και την κοινωνία, διασφαλίζει καθημερινά την αδιάλειπτη τροφοδοσία ηλεκτρισμού προς την αγορά και προσφέρει υπηρεσίες, που υπερέχουν σε όλα τα επίπεδα, στον τελικό καταναλωτή.
Ο όμιλος ΗΡΩΝ προσφέρει οικιακά και επαγγελματικά ανταγωνιστικά προγράμματα στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Ο ΗΡΩΝ είναι ο κορυφαίος ιδιώτης παραγωγός και προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα!!!
Η ενέργεια είναι το μόνο που χρειάζεστε και ο ΗΡΩΝ την προσφέρει με το καλύτερο πρόγραμμα της αγοράς!!!!!
Αλλάξτε εταιρία στο ρεύμα σας!! Βάλτε Ηρων και θα έχετε χρέωση ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ρεύματος όλο το 24ωρο (0,06590€) για πάντα και κερδίζοντας έκπτωση έως 36%!!
Ανάψτε το κλιματιστικό σας και την ηλεκτρική σας σόμπα χωρίς να σκέφτεστε τις χρεώσεις που είχατε πριν!!!

- Για ποιους λόγους να προτιμήσει τον ΗΡΩΝ ο καταναλωτής;
Ο ΗΡΩΝ στην παρούσα φάση προσφέρει το πλέον ανταγωνιστικό και ολοκληρωμένο πακέτο της αγοράς για τους οικιακούς καταναλωτές, με τελική ωφέλεια που αγγίζει το 30% επί της καθαρής αξίας του ρεύματος στο λογαριασμό κάθε νοικοκυριού, για όλη τη χρονική περίοδο ισχύος του προγράμματος. Με απόλυτη διαφάνεια, για όλους. Ταυτόχρονα, συνεχίζει την μακροχρόνια στήριξη όλων των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας, με ισχυρή ανταγωνιστικότητα και συνοδευτικά επιπλέον κίνητρα για τη μεγιστοποίηση της ωφέλειας του επαγγελματικού κλάδου.

- 10 λόγοι για να επιλέξετε ΗΡΩΝ για το ρεύμα του νοικοκυριού σας και της επιχείρησης σας.
1. Γιατί παράγει ηλεκτρική ενέργεια στην Ελλάδα για πάνω από 14 χρόνια.
2. Γιατί είναι ιστορικά ο Νο 1 ιδιώτης παραγωγός και προμηθευτής ρεύματος στη χώρα, με επενδύσεις πάνω από 400 εκατ. € στα 2 μεγάλα εργοστάσια της Θήβας.
3. Γιατί έχει ισχυρή μετοχική βάση: τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, με πολυετή πρωτοπορία στις ΑΠΕ, τον Όμιλο ENGIE No 1 ανεξάρτητο παραγωγό ρεύματος παγκοσμίως και τον ΟΜΙΛΟ QATAR PETROLEUM.
4. Γιατί συνεισφέρει στην ευστάθεια του Ελληνικού Συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας.
5. Γιατί είναι ο Νο 1 εναλλακτικός προμηθευτής ρεύματος στους μεγάλους καταναλωτές της χώρας.
6. Γιατί προσφέρει το πλέον ανταγωνιστικό πρόγραμμα για όλα τα νοικοκυριά της χώρας.
7. Για την ασφάλεια που παρέχει στους καταναλωτές.
8. Για την εξυπηρέτηση και τις υπηρεσίες που χτίζει κάθε μέρα.
9. Για την ευαισθησία του στο περιβάλλον.
10. Γιατί είναι ο πρώτος πάροχος στην Ελλάδα που καθιέρωσε νυχτερινή χρέωση όλο το 24ωρο ακόμα και στις επιχειρήσεις.

 

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close