ΓΙΟΡΤΗ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΜΕΝΗ

  • Posted: 17/10/2016

Μεγάλη επιτυχία είχε η γιορτή που ήταν αφιερωμένη στο λεμόνι, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, από την Τοπική Κοινότητα Τέμενης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Ένωση» και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τέμενης.

Ήταν μία εκδήλωση που κάλυψε και ανέδειξε την αξία του προϊόντος, και μας γνώρισε τις ευρετικές ιδιότητες , αλλά και οικονομικά οφέλη για τoν τόπο μας.

Το «παρών» στη γιορτή έδωσαν μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι Αιγιαλείας Βάσω Ψυχράμη και Μιχάλης Κυριακόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων.

Το κομμάτι της ζωής των Τεμεναίων από την πρόεδρο του Συλλόγου, Κωνσταντίνα Τριανταφυλλοπούλου – Ηλιοπούλου καλωσορίζοντας τον κόσμο τόνισε την αξία του προϊόντος.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close