Με το iOS 10 της Apple τώρα θα μπορείτε να διαγράψετε εφαρμογές και να απελευθερώσετε μνήμη

Το νέο λειτουργικό σύστημα της Apple θα είναι σύντομα διαθέσιμο

και φέρνει μαζί του πολλές αλλαγές.

Έχει χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη αναβάθμιση που έχει γίνει ποτέ και έχει ρυθμιστεί για να φέρει νέες λειτουργίες για το iPhone, το iPad και το iPod touch. Υπάρχουν διάφορες αλλαγές που θα γίνουν ενώ ένα από τα χαρακτηριστικά που θα χαροποιήσει πολλούς χρήστες είναι ότι θα μπορούν να αφαιρεθούν οι προεπιλεγμένες εφαρμογές της Apple.

Μετά το «κατέβασμα» της ενημέρωσης ουσιαστικά ο καθένας θα είναι σε θέση να διαγράψει εφαρμογές όπως το «Πορτοφόλι» και την «Πυξίδα» πράγμα που δεν μπορούσε να κάνει προηγουμένως.

Στους περισσότερους χρήστες αυτές οι εφαρμογές είναι σε έναν φάκελο και δεν χρησιμοποιούνται ποτέ. Μέχρι πρότινος, όμως, η Apple δεν επέτρεπε σε κάποιον να τις διαγράψει και έτσι παρέμεναν καταλαμβάνοντας και κάποιο χώρο από τη μνήμη της συσκευής.

Οι συγκεκριμένες εφαρμογές μπορεί μεμονωμένα να μην καταλάμβαναν χώρο αλλά όλες μαζί χρειάζονταν κάποια μνήμη στη συσκευή αλλά και χώρο στην αρχική οθόνη. Μερικές από τις εφαρμογές που δεν μπορούσαν να διαγραφούν αλλά με το iOS 10 γίνεται, είναι οι εξής: Αριθμομηχανή, Ημερολόγιο, Πυξίδα, Επαφές, FaceTime, iBooks, κατάστημα iTunes, Ταχυδρομείο, Χάρτες, Μουσική, Σημειώσεις podcasts, Υπενθυμίσεις, Συμβουλές, Μαγνητόφωνο, Καιρός.

Όλες οι προεπιλεγμένες εφαρμογές σε συνδυασμό, καταλαμβάνουν λιγότερο από 150MB. Αυτό συμβαίνει γιατί τις έχει ρυθμίσει έτσι η Appla αλλά και επειδή οι προεπιλεγμένες εφαρμογές δεν διαγράφονται με τον ίδιο τρόπο όπως και οι τρίτες εφαρμογές που «κατεβάζει» κάποιος. Μπορεί τα 150 MB να φαίνονται λίγα αλλά δεν είναι και τόσο για ένα iPhone με μικρή μνήμη.

 

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close