Νέο tablet από τη Lenovo

Η Lenovo παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο tablet

το οποίο διαθέτει ένα πρωτοποριακό χαρακτηριστικό: μπορεί να δημιουργήσει το ψηφιακό αντίγραφο ενός χειρόγραφου χάρη στη χρήση του ειδικού notepad.

Το Yoga Book διαθέτει μία ειδική αναδιπλούμενη οθόνη πάνω στην οποία ο χρήστης μπορεί να γράψει σε κανονικό χαρτί και ο υπολογιστής με τη σειρά του μετατρέπει το χειρόγραφο σε ψηφιακό αντίγραφο. Πάνω στην ειδική οθόνη ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει επίσης και γραφήματα, ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού μετατρέπεται και σε πληκτρολόγιο. Ωστόσο, η εταιρεία αναγνωρίζει ότι οι χρήστες θα γράφουν πιο αργά από ότι θα έκαναν σε ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο που συνήθως χρησιμοποιείται σε τέτοιου είδους συσκευές.

Η Lenovo παρουσίασε το νέο της tablet λίγο πριν από την έναρξη της έκθεσης τεχνολογίας IFA 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 2 έως τις 7 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, το Yoga θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, μία η οποία θα ενσωματώνει το λειτουργικό της Google, Android και θα κοστίζει λιγότερο από την έκδοση των Windows 10.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close