ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ «ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ

Το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να κάνει συναρπαστικά πράγματα.

Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες, και ακόμη, πολλά από τα μυστικά του εξακολουθούν να είναι κλειδωμένα.

Πολλά ερωτήματα γύρω από τη λειτουργικότητα του εγκεφάλου έχουν προβληματίσει τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο για το πώς να συναρμολογήσουν ένα τέτοιο εξαιρετικά σύνθετο οργανικό παζλ.

Μερικά από τα μεγαλύτερα μυστήρια του νου είναι οι «εξωσωματικές εμπειρίες«, που εμφανίζονται κυρίως σε κατάσταση ύπνου ή κατά τη διάρκεια κοντά στο θάνατο.

Τα επιμέρους βήματα έξω από το σώμα μας είναι να αρχίζουμε να βλέπουμε διάφορα γύρω μας συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας σώματος. Το περίεργο φαινόμενο είναι αμφισβητήσιμο, αλλά πρόσφατες μελέτες αποδεικνύουν ότι η «εξωσωματική εμπειρία» είναι πραγματική!

Το πείραμα έγινε χρησιμοποιώντας σαρωτές εγκεφάλου και μία πολύπλοκη τεχνική που επέτρεψε στα υποκείμενα να «μεταφερθούν» σε μία άλλη πλευρά του δωματίου. Αυτό έγινε στο Ινστιτούτο Καρολίνσκα της Σουηδίας.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

 

 

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close