Τι είναι το μυστικό project «GOOGLE FUSCHIA»;

Η Google σύμφωνα με το Android Police,

φαίνεται να δημιουργεί ένα ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα...

Όπως αναφέρεται, δεν πρόκειται για κάποια αναβάθμιση του Chrome OS ή του Android, αλλά αφορά κάτι τελείως νέο. Μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι για το παραπάνω, διότι το αυτό το νέο λειτουργικό δεν βασίζεται σε πυρήνα Linux .

Η Google μάλιστα το έχει ονομάζει: Fuschia. Καθώς επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικά με το λειτουργικό, έχουν "διαιρέσει" μερικές λεπτομέρειες στον κύκλο προγραμματιστών του GitHub, με την περιγραφή: "Ροζ+Μοβ== Φούξια, δηλαδή, Fuschia (ένα νέο λειτουργικό)

Ψάχνοντας βαθύτερα για πληροφορίες που να τεκμηριώνουν όλα τα παραπάνω, το Android Police, ανακάλυψε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Αρχικά, το νέο λειτουργικό βασίζεται στον πυρήνα Magenta, ο οποίος είναι σχεδιασμένος να συναγωνιστεί τα υπόλοιπα λειτουργικά με εστίαση στο IoT

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close