Φτιάξτε κι εσείς το δικό σας σύννεφο και αφήστε το να πετάξει στον ουρανό

Ο ουρανός πάνω από την Καμπότζη έχει γεμίσει με νέα σχήματα χάρη σε ένα μαγικό μηχάνημα

που φτιάχνει σύννεφα.

Υπάρχουν πολλά βίντεο στο διαδίκτυο, από τους δρόμους της Phnom Penh, όπου ένα μηχάνημα «κόβει» σύννεφα και τα αφήνει να ταξιδέψουν στον ουρανό.

Τα «σύννεφα» αυτά αποτελούνται από σαπούνι και

λιο και φτιάχνονται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Μέσα σε ένα λεπτό το μηχάνημα μπορεί να φτιάξει από 3 έως 5 σύννεφα. Σύμφωνα με την εταιρεία, Khmer Cloud Making Service, η οποία νοικιάζει το μηχάνημα, το σαπούνι είναι βιοδιασπώμενο και δίνει το 5% των εσόδων της στα παιδιά της χώρας που έχουν ανάγκη.

Οι καρδιές δεν είναι τα μόνα σχήματα που μπορεί να φτιάξει κανείς. Στην ιστοσελίδα της εταιρίας υπάρχουν μηχανήματα που φτιάχνουν σύννεφα σε σχήμα αστέρι, δελφίνι, νιφάδες χιονιού και άλλα.

«Η αποστολή μας είναι να γεμίσουμε τον ουρανό πάνω από το σπίτι σας με ιπτάμενες φούσκες στο αγαπημένο σας σχήμα και μέγεθος, να προσθέσουμε κάτι διασκεδαστικό και λαμπερό στις εκδηλώσεις σας», αναφέρει η ιστοσελίδα.

 

 

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close