Φοβερό: Αυτή η ανακάλυψη θα αλλάξει το μέλλον του κόσμου για πάντα!

Πολλές οι ανακαλύψεις και οι αναφορές για την ενέργεια,

όμως αυτή η ανακάλυψη ήρθε για να αλλάξει για πάντα τον κόσμο.

ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Αυτή η νέα τεχνολογία ηλιακής ενέργειας υπόσχεται μεγάλες δυνατότητες με αυτό το εύκαμπτο υλικό που μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια σε ένα ηλιακό πάνελ.

Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί ένα υλικό που ονομάζεται perovskites το οποίο είναι καταπληκτικός «απορροφητήρας» φωτός. είναι μεγάλη απορροφητές του φωτός», σύμφωνα τους δημιουργούς αυτού του υλικού (Saule Technologies).

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, οι perovskites, είναι πιο αποτελεσματικοί στην απορρόφηση φωτός από φωτοβολταϊκά με βάση το πυρίτιο.

Αυτό το υλικό μπορεί ν α προστεθεί οπουδήποτε και να κάνει την παραγωγή ενέργειας πραγματικά αστεία υπόθεση και παιχνίδι.

Ακόμη και τα ρούχα μας θα μπορούν να έχουν υπόστρωμα από το υλικό αυτό με απίστευτα αποτελέσματα (ψύξη – θέρμανση).

Αυτή η ανακάλυψη θα αλλάξει το μέλλον του κόσμου για πάντα. - Εικόνα1

Φανταστείτε επίσης ότι τα smartphone σας ή το laptop σας να φορτίζεται από μόνο του.

Η επίστρωση σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα μπορούσε να το κάνει να κινείται ασταμάτητα !!!

Το δυναμικό εδώ είναι μεγάλη για μαζική εφαρμογή σε ολόκληρη την υποδομή μας. Φανταστείτε κάθε επιφάνεια που καλύπτεται από αυτό το υλικό, να παράγει συνεχώς ενέργεια.

 

 

 

Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τη βιομηχανία ηλιακής ενέργειας για πάντα.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close