Οταν οι υπέρηχοι αντικαθιστούν το νυστέρι του lifting: Ξαναγίνετε νέοι... αναίμακτα!

Μεγαλώνοντας το πρόσωπό μας αλλάζει… τα σημάδια της γήρανσης

είναι πλέον εμφανή. Οι πρώτες αλλαγές γίνονται αντιληπτές… τα φρύδια ξεφουσκώνουν και πέφτουν, με αποτέλεσμα τα μάτια να φαίνονται μικρότερα, η άκρη της μύτης γέρνει προς τα κάτω, η περιοχή γύρω από το στόμα αποκτά πτυχώσεις, ο λαιμός αποκτά ρυτίδες και η περιοχή κάτω από το σαγόνι παρουσιάζει μία αισθητή χαλάρωση.

Μεταγενέστερα, παρατηρούνται σακούλες κάτω από τα μάτια, ζυγωματικά με λιγότερο όγκο και πιο εμφανή γήρανση κάτω από το σαγόνι και τον λαιμό.

Τώρα πλέον με την πρωτοποριακή θεραπεία Ultherapy, που εφαρμόζει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης (www.agaitanis.gr) κυριολεκτικά γυρνάμε τον χρόνο πίσω και αποκτούμε την χαμένη μας νεότητα.

Τι είναι το Ultherapy;

Το σύστημα Ultherapy είναι μια μη επεμβατική αισθητική δερματολογική θεραπεία για την τόνωση του δέρματος. H θεραπεία, στηρίζεται στη χρήση υπερήχων, εστιάζοντας επιλεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια στις προβληματικές περιοχές σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα τρισδιάστατο, φυσικό και σταδιακό «χτίσιμο» του προσώπου (περίγραμμα, λαιμό, μάτια).

Είναι η μόνη μη επεμβατική θεραπεία με έγκριση από τον FDA που συσφίγγει το χαλαρό δέρμα του προσώπου και τον λαιμό.

Πώς λειτουργεί;

Οι στοχευμένοι υπέρηχοι (micro focused ultrasound) που χρησιμοποιεί το Ultherapy δημιουργούν θερμότητα στο βάθος του δέρματος, και όχι επιφανειακά. Με την θερμότητα αυτή ενδυναμώνεται το υπάρχον κολλαγόνο και συγχρόνως παράγεται καινούργιο. Να τονίσουμε ότι έχουμε τα αποτελέσματα ενός Face Lift χωρίς όμως καθόλου τομές και ουλές. Η χαλάρωση του δέρματος οφείλεται κυρίως στην έλλειψη του κολλαγόνου.

Καθώς παράγεται νέο κολλαγόνο, οι μύες και το δέρμα αρχίζουν να τονώνονται και να σφίγγουν. Το Ultherapy μπορεί να επιβραδύνει σημαντικά ή να καθυστερήσει τα σημάδια της γήρανσης, καθώς και την χαλάρωση του δέρματος, η οποία οφείλεται κυρίως στην αλλαγή του κολλαγόνου.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Για τους περισσότερους ασθενείς πρόκειται για μία και μοναδική θεραπεία.

Πόσο διαρκεί μια θεραπεία Ultherapy;

Η διάρκεια της θεραπείας θα εξαρτηθεί από την περιοχή που αντιμετωπίζεται το πρόβλημα και το εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας. Σε πρόσωπο και λαιμό η διαδικασία συνήθως διαρκεί περίπου 60-90 λεπτά.

Θα χρειαστεί να απέχω από επαγγελματικές δραστηριότητες;

Μπορείτε να συνεχίσετε όλες τις συνήθεις δραστηριότητές σας μετά την θεραπεία:

Επιστρέψτε στην εργασία, βγείτε για φαγητό, βγείτε στον ήλιο, πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Μπορείτε να συνεχίσετε την υπόλοιπη ημέρας σας ως συνήθως.

Είναι ασφαλές;

Επειδή χρησιμοποιεί υπερήχους, είναι πολύ ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος.

Υπάρχουν οποιεσδήποτε παρενέργειες;

Οι πιθανές παρενέργειες που μπορεί να υπάρξουν αμέσως μετά την θεραπεία είναι συνήθως ένα ελαφρύ κοκκίνισμα της περιοχής, το οποίο θα εξαφανιστεί μέσα σε λίγες ώρες.

Πότε θα δω αποτελέσματα και πόσο καιρό διαρκούν;

Θα δείτε κάποια μικρή σύσφιξη και τόνωση στην περιοχή την ίδια μέρα της εφαρμογής, αλλά στη συνέχεια, δεδομένου ότι αυξάνεται το νέο κολλαγόνο σταδιακά, θα παρατηρήσετε τα κύρια αποτελέσματα στον 3ο μήνα και ύστερα.

Στην πραγματικότητα, θα παρατηρήσετε αισθητή βελτίωση τους επόμενους 3 με 6 μήνες μετά την εφαρμογή. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή φυσική σταδιακή αλλαγή που μπορεί να διατηρήσει την νεανική όψη στο πρόσωπό σας έως και τρία χρόνια.

Δεδομένου ότι η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου εξαρτάται από τον οργανισμό σας, η διάρκεια του αποτελέσματος είναι διαφορετική από άτομο σε άτομο. Η θεραπεία ενισχύει την παραγωγή νέου κολλαγόνου στο εσωτερικό, αλλά η φυσική διαδικασία γήρανσης είναι αυτή που θα υπαγορεύει για πόσο καιρό τα αποτελέσματα θα παραμείνουν εμφανή στην εξωτερική σας εμφάνιση.

Πόσο κοστίζει μια διαδικασία Ultherapy;

ο κόστος της θεραπείας Ultherapy εξαρτάται ανάλογα με την περιοχή που εφαρμόζεται.

Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS. Συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών & του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

(Ιατρεία: Αθήνα, Βασ. Σοφίας 48, Κηφισιά, Ηρώδου Αττικού & Μενάνδρου 1, Θεσσαλονίκη, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης) τηλ: 210-7222070

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close