Χώρισαν Μ.Χατζηγιάννης και Ζ.Μακρυπούλια μετά από πέντε χρόνια σχέσης

Μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας και συμβίωσης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

και η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στη σχέσης τους, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, ο τραγουδιστής διαμένει μόνιμα στην Κύπρο και η ηθοποιός βρίσκεται μεταξύ Αθήνας, Πάρου και Νέας Υόρκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Για κανέναν τους δεν είναι εύκολο, απλώς ο ένας το αντιμετωπίζει με ένα τρόπο και ο άλλος με άλλον», ανέφερε στο περιοδικό άνθρωπος από το οικείο περιβάλλον των δύο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο λόγος που οδήγησε το ζευγάρι στη λύση της σχέσης τους είναι πολύ συγκεκριμένος και οφείλεται στο περιβάλλον του τραγουδιστή καθώς υπήρχαν πρόσωπα που τον επηρέαζαν στις επιλογές του και κατάφεραν με τον τρόπο και τις επιλογές τους να τον απομακρύνουν από την ηθοποιό έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης.

Τέλος, πολλοί από εκείνους που γνωρίζουν καλά το ζευγάρι που λένε πως προσπάθησαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία προκειμένου να σώσουν τη σχέση τους, κάτι που έγινε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά κάτι τέτοιο δεν ευοδώθηκε όπως φαίνεται τελικά. Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον...

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close