Δείτε πως να μετατρέψετε το αλμυρό νερό σε πόσιμο

Νιώθετε δίψα και το μόνο που έχετε είναι αλμυρό νερό;

δεν υπάρχει πρόβλημα. Μετατρέψτε το σε πόσιμο νερό, ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα.

1. Πάρτε μια κατσαρόλα και βάλτε ένα άδειο κύπελλο από γυαλί μέσα σε αυτό στο κέντρο .

2. Σιγά-σιγά ρίξτε λίγο αλμυρό νερό στην κατσαρόλα . Μην συμπληρώσετε μέχρι πάνω.Σταματήστε πολύ πριν η στάθμη του νερού φτάσει στο στόμιο του γυαλιού. Βεβαιωθείτε ότι δεν πιτσιλάει το αλμυρό νερό στο ποτήρι, καθώς βράζει

3. Τοποθετήστε το καπάκι του δοχείου ανάποδα, ώστε το υψηλότερο σημείο ή λαβή να είναι στραμμένη προς τα κάτω άμεσα πάνω στο γυαλί .

4. Φέρτε το νερό σε μια αργή βράση . Μια βίαιη πλήρη βράση μπορεί να μολύνει το πόσιμο νερό από το πιτσίλισμα στο ποτήρι.

5. Καθώς το νερό βράζει γίνεται ατμός, ο οποίος συμπυκνώνει στον αέρα ως ατμός και στην επιφάνεια της κάλυψης ως σταγονίδια νερού, που κατόπιν τρέχουν κάτω στο χαμηλότερο σημείο (η χειρολαβή) και στάζει μέσα στο ποτήρι . Όπως ίσως θα γνωρίζετε, όταν το νερό βράζει, γίνεται καθαρός ατμός. (Αυτό θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα 20 λεπτά ή περισσότερο).

6. Περιμένετε λίγο πριν το πιείτε το νερό από το εσωτερικό του γυαλιού, δεδομένου ότι τόσο το νερό όσο και το γυαλί θα είναι πολύ καυτό.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close