Η FIFA ζητά να αναλάβει την επίλυση των προβλημάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο

ε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε η FIFA αφού ζήτησε κοινή

συνάντηση με την ΕΠΟ και όλες τις ομάδες της Super League προκειμένου να λυθούν τα θέματα διαιτησίας που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, την οποία ζητεί να κοινοποιήσει άμεσα σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας με την οποία ζητεί να γίνει συνάντηση υπό την αιγίδα της στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη, παρουσία των ΠΑΕ της Λίγκας και της ΕΠΟ με μοναδικό θέμα τη διαιτησία.

Είναι μία κίνηση της FIFA μοναδική στα χρονικά δεδομένου ότι ο μοναδικός φορέας που αναγνώριζε μέχρι σήμερα ήταν η ΕΠΟ, τώρα όμως βάζει στην κουβέντα και τις ομάδες και μάλιστα με τη δική της παρουσία, δείχνοντας διάθεση να λύσει το θέμα μια και καλή, βάζοντας τέλος στα διαρκή προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην επιστολή αναφέρεται ότι στη συνάντηση θα πρέπει είτε να ορισθεί αντιπροσωπεία των ομάδων ή να δώσει το παρών ένας εκπρόσωπος από κάθε ομάδα ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτή έχει κοινοποιηθεί προς τους συλλόγους.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close