Όταν η Paris Hilton συνάντησε την Τζούλια Αλεξανδράτου στη Μύκονο

H Paris Hilton, βρέθηκε ξανά στην Ελλάδα

και συγκεκριμένα στη Μύκονο, καθώς έπαιξε μουσική σε γνωστό club του νησιού.

Η χρυσή κληρονόμος, έφτασε στο νησί των ανέμων με το ιδιωτικό της τζετ και όπως θα δείτε δεν είχε όρεξη για... δημοσιότητες. Η Paris, όταν έμαθε από τον Σπύρο Ρέβη, τον μάνατζερ που την εκπροσωπεί στην Ελλάδα, πως το αεροδρόμιο είναι γεμάτο παπαράτσι, αποφάσισε να μεταμφιεστεί για να μην την αναγνωρίσουν.

Με καπέλο, γυαλιά και τζάκετ που έγραφε στην πλάτη, «I hate everyone» (σ.σ.: «τους μισώ όλους»), κατάφερε να περάσει απαρατήρητη σχεδόν από όλους.  Όπως τον Ιούνιο, που είχε ξανάρθει στη Μύκονο, έτσι και τώρα η Paris κατέλυσε στην πολυτελή βίλα μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος, στην Ελιά. Φτάνοντας στο λόμπι του ξενοδοχείου την υποδέχτηκαν ο μάνατζερ Σπύρος Ρέβης και η μεγάλη της θαυμάστρια Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία  φορούσε ένα μάξι ροζ φόρεμά... για να την τιμήσει. Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω οι τρεις τους είχαν μια σύντομη συζήτηση και ο Σπύρος Ρέβης αστειευόμενος σύστησε την Τζούλια ως την Paris Hilton της Ελλάδος. Αυτό φαίνεται πως χαροποίησε την κληρονόμο η οποία έκανε δώρο στην Τζούλια τα μαύρα γυαλιά ηλίου που κρατούσε στο χέρι της. 

Φυσικά, η παρέα βρέθηκε ξανά το βράδυ στο Cavo Paradiso όπου η Paris ξεσήκωσε το κοινό με τις μουσικές επιλογές της. Μάλιστα, η ίδια κάλεσε τον Σπύρο Ρέβη και την Τζούλια Αλεξανδράτου στην έπαυλη της στο Saint Tropez για να κλείσουν εκεί το καλοκαίρι τους λίγο πριν το Φθινόπωρο κάνει και πάλι την εμφάνιση του.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close