Έβλεπε τηλεόραση στο σπίτι του όταν ένα αυτοκίνητο προσγειώθηκε στο... σαλόνι του!

Ούτε που θα μπορούσε να το φαντασθεί ένας 74χρονος

ότι την ώρα που καθόταν στον καναπέ του σαλονιού του, θα προσγειωνόταν από τη… στέγη ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο...

Το σπάνιο αυτό ατύχημα, σημειώθηκε στις 4 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στο Σκλήθρο της Αγιάς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία όλα ξεκίνησαν όταν το αυτοκίνητο 64χρονου συγχωριανού ενώ ήταν σταθμευμένο σε κατηφορική θέση, τέθηκε σε κίνηση, άγνωστο πώς. Το ακυβέρνητο αυτοκίνητο κινήθηκε στην κατηφόρα και αρχικά έσπασε την περίφραξη της αυλής του σπιτιού του 64χρονου ιδιοκτήτη.

Προφανώς λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει, όχι μόνο δεν σταμάτησε στην περίφραξη της αυλής αλλά έπεσε στη συνέχεια σε παρακείμενη οδό και στη συνέχεια, με την μπροστινή πλευρά του «προσγειώθηκε» στη στέγη του σπιτιού του 74χρονου, την ώρα που αυτός καθόταν στον καναπέ.

Τμήμα της στέγης υποχώρησε με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί ο 74χρονος, ενώ για τον απεγκλωβισμό του χρειάσθηκε η συνδρομή πυροσβεστών και ανδρών της ΕΜΑΚ Λάρισας. Ο 74χρονος τραυματίσθηκε ευτυχώς ελαφρά στα πόδια και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγιάς.

Ο 64χρονος συγχωριανός συνελήφθη για σωματική βλάβη από αμέλεια και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close