Θεσσαλονικιός άφησε το πιο επικό σημείωμα σε οδηγό που πάρκαρε συνέχεια έξω από το σπίτι του

Συνέβη στη Ζαχαρία Παπαντωνίου,

στο Ντεπό της Θεσσαλονίκης Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βλέπει επί χρόνια το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να παρκάρει έξω από την πόρτα του αλλά όσο περνά ο καιρός το αυτοκίνητο κοντεύει να εισχωρήσει στο σπίτι.

Έτσι έβαλε το σημείωμα που βλέπετε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, μπας και συγκινηθεί ο ιδιοκτήτης του και ελευθερώσει την είσοδο.

Αντί για αυτό ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου βρήκε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και τον απείλησε να του βγάλει τα άντερα  από έξω αν συνεχίσει να διαμαρτύρεται.

Γιατί νόμος είναι το δίκιο του νταή. Σε μια πόλη που κάθε μέρα ολισθαίνει στην παραβατικότητα…

Ο έρμος ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν άντεξε τις απειλές. Προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία και αύριο Τετάρτη θα προβεί σε μήνυση στην εισαγγελία για απειλή κατά της ζωής και εξύβριση.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close