ΑΣΕΠ: Ποιες προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις «τρέχουν» και ποιες αναμένονται

Αρκετές είναι οι προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις

στο δημόσιο που βρίσκονται είτε σε αρχικό είτε προχωρημένο στάδιο στο ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κάποιες από αυτές προχωρούν άμεσα, ενώ κάποιες άλλες αναμένεται να καθυστερήσουν.

Αναλυτικά:

-Ήδη τρέχει η προθεσμία (λήγει στις 8 Νοεμβρίου) για 35 θέσεις τακτικού προσωπικού τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδας

Παράλληλα, προχωρεί η επεξεργασία δύο ακόμη προκηρύξεων οι οποίες αναμένονται τις επόμενες ημέρες Πρόκειται:

-Για την προκήρυξη για 44 θέσεις Πληροφορικής σε διάφορους φορείς του δημοσίου και για

-Την προκήρυξη 49 θέσεων ΠΕ Διοικητικού και Οικονομικού στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ)

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκονται υπό επεξεργασία και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς οι προκηρύξεις που αφορούν:

-93 θέσεις ΔΕ πληρωμάτων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ

-14 θέσεις (9 ΤΕ και 5 ΔΕ) στο Εθνικό Τυπογραφείο

Αντιθέτως, δεν έχει ακόμη προχωρήσει η επεξεργασία των προκηρύξεων:

-Για 150 μόνιμους στην ΕΥΑΘ

-Για 76 διοικητικούς και τεχνικούς στον ΑΔΜΗΕ

Επίσης, σήμερα λήγει η προθεσμία για τις 571 προσλήψεις τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε Δημόσιες Υπηρεσίες και σε Νομικά Πρόσωπα του δημόσιου τομέα, ενώ ξεκινάει η προθεσμία (λήγει στις 8 Νοεμβρίου) για την υποβολή αιτήσεων για τις 35 μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ακόμη δεν έχει φθάσει στην Ανεξάρτητη Αρχή το αίτημα για τις 12 θέσεις στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close