Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΟΔΟΣ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ 13

ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΟΔΟΣ, Η ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΟΔΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ, ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ. ΙΣΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΡΣΑ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.

ΣΤΟ GOOGLE MAPS ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ 13 ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ GOOGLE PLUS.

Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΕΛΙΔΑ:

https://plus.google.com/103686178492590831639/about

ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 116.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ! ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΡΟΔΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΤAΣΤΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!

ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ! ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΑΚΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ ΣΕ STREET VIEW ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ. ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2011, ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ GOOGLE, ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΗΨΗ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΔΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ GLITCH ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ GLITCH ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΩΣΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ 13 ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ? ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΤΕΙΟ? Ή ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΣΤΗ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ?

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close