Αυτά είναι τα κόλπα για να μην μυρίζουν τα αθλητικά σας

Τα αθλητικά, κυρίως, παπούτσια μπορεί

να μυρίσουν....

πιο έντονα το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν μια δυσάρεστη κατάσταση.

Η κακοσμία οφείλεται στα βακτήρια και μέσα στα παπούτσια υπάρχουν οι κατάλληλες θερμοκρασίες για να αναπτυχθούν. Δείτε μερικές έξυπνες λύσεις για να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές...

1. Οινόπνευμα

Ψεκάστε ή ρίξτε λίγες σταγόνες οινόπνευμα στο εσωτερικό των παπουτσιών. Το οινόπνευμα θα βοηθήσει πολύ καθώς θα εξουδετερώσει τα βακτήρια και μαζί τις δυσάρεστες οσμές που προκαλούν στα παπούτσια. Το βασικό είναι να προσέξετε την ποσότητα και να μην το παρακάνετε.

2. Μαγειρική σόδα

Άλλη μια λύση είναι η μαγειρική σόδα που μπορεί να σας βοηθήσει και να έχει αποτέλεσμα. Γεμίστε ένα σακουλάκι με μαγειρική σόδα, κατά προτίμηση χάρτινο, και αφήστε το μέσα στα παπούτσια σας όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί θα δείτε διαφορά.

3. Μηλόξυδο

Το μηλόξυδο έχει την ιδιότητα να δημιουργεί όξινα περιβάλλοντα στα οποία τα βακτήρια αδυνατούν να αναπτυχθούν. Με αυτό τον τρόπο βοηθάει να απομακρυνθούν οι μυρωδιές από τα πόδια και κατ' επέκταση από τα παπούτσια σας. Διαλύστε 1/3 φλ. μηλόξυδο σε μια λεκάνη με ζεστό νερό, βάλτε τα πόδια σας σε αυτό το για λίγη ώρα και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close