Το προφυλακτικό που θα κάνει πάταγο! Μετράει τις επιδόσεις σας στο σε$!

Το πρώτο «σεξόμετρο» είναι γεγονός! Βρετανοί ερευνητές δημιούργησαν «έξυπνο» gadget για προφυλακτικά, το οποίο καταγράφει κάθε λεπτομέρεια της σεξουαλικής επαφής!

Στη συνέχεια στέλνει σε εφαρμογή για smartphones ό,τι κατέγραψε, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να τα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του.

Πρόκειται για το «δαχτυλίδι» i.Con, το οποίο η εταιρεία που το κατασκεύασε αποκαλεί, καθ' υπερβολή, «το πρώτο έξυπνο προφυλακτικό στον κόσμο».

Εφαρμόζεται στη βάση των προφυλακτικών και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι το προφυλακτικό θα παραμείνει στη θέση του καθ' όλη τη διάρκεια του σεξ.

Κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία

των νανοτσίπ, φέρει μικροσκοπικούς αισθητήρες και έχει ενσωματωμένη μικροσκοπική κεραία για σύνδεση bluetooth. Είναι επίσης αδιάβροχο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Η μπαταρία του επαναφορτίζεται μέσω μικρού μεγέθους θύρας usb, με τη διάρκειά της να φτάνει τις 8 ώρες συνεχούς χρήσης.

Μετράει τα πάντα!

Οι τεχνολογικές προδιαγραφές του i.Con που επιτρέπουν να καταγράψει πόσες θερμίδες καταναλώνονται κατά την ερωτική συνεύρεση, τη διάρκειά της, τον αριθμό των διεισδύσεων, τη μέση ταχύτητα διείσδυσης, τη θερμοκρασία του δέρματος και τις στάσεις του σεξ.

Αφού το «σεξόμετρο» απομνημονεύσει τις πληροφορίες, τις μεταβιβάζει μέσω bluetooth στο κινητό τηλέφωνο. Ο χρήστης δεν έχει παρά να ανοίξει την αντίστοιχη εφαρμογή για να τις διαβάσει. Αφού τις μελετήσει, μπορεί να τις διαγράψει αμέσως ή να τις μοιραστεί ανωνύμως με τους άλλους χρήστες της εφαρμογής, συγκρίνοντας τις επιδόσεις του με τις δικές τους. Οι πιο θαρραλέοι έχουν τη δυνατότητα να τις δημοσιοποιήσουν με το ονοματεπώνυμό τους!

Το i.Con δημιούργησε η μεγαλύτερη ιστοσελίδα πώλησης προφυλακτικών της Βρετανίας, British Condoms. Απευθύνθηκε σε πάνω από 40 ειδικούς στην τεχνολογία, οι οποίοι εργάστηκαν για περίπου τρία χρόνια. Το «έξυπνο» δαχτυλίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2017, μετά την ολοκλήρωση της τελικής φάσης των δοκιμών, με την τιμή του να υπολογίζεται στα 70 ευρώ περίπου.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close