Για πες μου άλλη μια φορά πως δεν μπορώ να τα καταφέρω!

Ξέρεις πως αισθάνομαι όταν ακούω φράσεις

τύπου «δεν πρόκειται να τα καταφέρεις, τζάμπα προσπαθείς» ή «ε, δεν θα τα κατάφερνες ούτως ή άλλως»; Αισθάνομαι οίκτο για αυτούς που μου το λένε…και ξέρετε γιατί; Επειδή οι ίδιοι δεν μπορούν να καταφέρουν κάτι, λένε και στους άλλους ότι δεν μπορούν να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Δεν είναι όμως έτσι…

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι φίλε αναγνώστη: το γεγονός ότι έχεις αποτύχει σε κάτι στη ζωή σου, δεν σημαίνει ότι θα είσαι για πάντα αποτυχημένος ή ότι δεν αξίζει να ξαναπροσπαθήσεις για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Πολλά πράγματα δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε μονομιάς, αλλά αυτός που επιμένει τις περισσότερες φορές παίρνει αυτό που θέλει αργά ή γρήγορα! Η επιμονή, η πίστη στον εαυτό σου και η σκληρή δουλειά φέρουν αποτελέσματα που ούτε εσύ ο ίδιος περιμένεις.

Όχι φίλε μου, ούτε ξεροκέφαλη είμαι ούτε ονειροπόλα, απλά έχω μάθει να παλεύω για αυτά που αγαπώ και θέλω να αποκτήσω, και προσπαθώ να σε κάνω να δεις τη ζωή από διαφορετική σκοπιά. Παλεύω και ξέρεις γιατί; Παλεύω για μένα. Παλεύω για τα πιστεύω μου, για τους στόχους μου, για τους ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα. Παλεύω για να δω αυτό το βλέμμα έκπληξης στα μάτια αυτών που μου λέγανε ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω.

Αυτό να κάνεις φίλε μου: να παλέψεις! Και όταν τα καταφέρεις και σε ρωτήσουν «Πως τα κατάφερες;» , απάντησέ τους: «δεν τα παράτησα». Και αν κάποια στιγμή αισθανθείς πως θες να τα τινάξεις όλα στον αέρα, θυμήσου: μια στιγμή πόνου, αξίζει την δόξα μιας ολόκληρης ζωής!

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close