Έρχεται το απόλυτο σύστημα παρακολούθησης

Αισθητήρες στην Βρετανία θα καταγράφουν τα πάντα

Η Νέα Τάξη θέλει να προχωρήσει άμεσα στην δημιουργία «παγκόσμιου» κράτους με τις υποταγμένες σε εκείνη χώρες, το οποίο θα βασίζεται σε ένα εξελιγμένο δίκτυο παρακολούθησης και απόλυτου ελέγχου των πολιτών.

Σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Βρετανία έχουν γίνει σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην… «ανεξάρτητη» λοιπόν, μετά το Brexit, Βρετανία, καταστήματα λιανικής πώλησης θα αρχίσουν να ανταγωνίζονται τις οργανώσεις της Intel με την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων για την συλλογή πληροφοριών των καταναλωτών.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, 1.000 αισθητήρες θα τοποθετηθούν σε 81 πόλεις και κωμοπόλεις σε όλη την βρετανική επικράτεια.

Η δικαιολογία που δίνεται είναι δήθεν πως οι πληροφορίες που θα συλλέγουν για την κίνηση στους δρόμους κτλ., θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην καλυτέρευση των υπηρεσιών.

Ωστόσο, τρομάζει το γεγονός πως οι αγοραστές θα πρέπει να παρακολουθούνται μέσω των WiFi σημάτων των τηλεφώνων τους.

Δεν λείπουν εκείνοι που για αύξηση επιτήρησης της κοινωνίας μέσω των καμερών CCTV, της αυτόματης αναγνώρισης αριθμού πινακίδων και των smartphones.

Οι περισσότεροι βέβαια δεν ασχολούνται καθώς παραμένουν κοιμισμένοι στον κόσμο τους και εντελώς αφημένοι στις… «καλές» προθέσεις του συστήματος.

Φυσικά το πρόγραμμα παρακολούθησης «Smart Street Sensor» χρηματοδοτείται από το Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο Έρευνας της κυβέρνησης.

Όλα για το «καλό» μας». Αμφιβάλλετε;

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close