12 τρόποι για να αποκτήσετε πρόσβαση σε κρυμμένες διαστάσεις και εναλλακτικές πραγματικότητες

Ολόκληρη η ζωή μας είναι

1 μια βιασύνη. Κυνηγάμε τις επιθυμίες μας και τα ανεκπλήρωτα όνειρά μας. Μας αρέσουν τα χρήματα, η δύναμη, το κύρος, μια πλούσια και ευτυχισμένη ζωή. Ωθούμενοι από τις φιλοδοξίες μας, επιδιώκουμε διάφορους στόχους σε όλη την διάρκεια της ζωής μας. Έχουμε φιλοδοξίες, θέλουμε πάντα να επιτύχουμε κάτι. Αυτή η ανήσυχη βιασύνη υποκινείται από τον φόβο μας ότι δεν είμαστε ακόμα αυτό που θέλουμε να γίνουμε. Δεν είμαστε ποτέ ικανοποιημένοι, θέλουμε πάντα κάτι άλλο. Ως εκ τούτου, χάνουμε την πρόσβασή μας στις βαθύτερες διαστάσεις της ζωής. Οι βαθύτερες διαστάσεις είναι παρούσες στην ζωή μας, αλλά έχουμε χάσει την επαφή λόγω της έλλειψης εγρήγορσης. Ως εκ τούτου, τίθεται το ερώτημα, πώς μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις βαθύτερες διαστάσεις της ζωής;

12 Κλειδιά για την πρόσβαση στις βαθύτερες διαστάσεις της ζωής

Κλειδί 1

Είσαι ένα αθάνατο ον, που έχει χαθεί στον κόσμο της απομόνωσης, και τώρα ψάχνει απεγνωσμένα για τον εαυτό του.

Κλειδί 2

Με ένα μυαλό γεμάτο σκέψεις, δεν θα βρείς ποτέ την αλήθεια, διότι, η αλήθεια μπορεί να αποκαλυφθεί μόνο στον σιωπηλό χώρο της καρδιάς.

Κλειδί 3

Σταμάτα να κατηγοριοποιείς και να αναλύεις τις μεθόδους λειτουργίας του νου σουκαι άφησε τον πλούτο του γνήσιου εαυτού σου να ανθίσει μέσα σου.

Κλειδί 4

Αν ο νους είναι ήρεμος και γαλήνιος, δεν υπάρχει χώρος για φόβο, φθόνο ή θλίψη, τότε ακολουθείς την ροή της Ζωής, που δεν έχει αρχή ούτε τέλος.

Κλειδί 5

Μπορείς να βιώσεις την ροή της Ζωής μόνο μέσα και γύρω σου όταν βρίσκεσαι στην κατάσταση της αφυπνισμένης συνείδησης.

Κλειδί 6.

Ξύπνα από το λήθαργο της ταύτισης με τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου, και τότε, στον ακίνητο χώρο της Συνείδησης, ο τρελός, πάντα μεταβαλλόμενος κόσμος θα μεταμορφωθεί σε ένα υπέροχο παιχνίδι.

Κλειδί 7

Η εγρήγορση είναι το άνοιγμα της πόρτας στην αληθινή κατάσταση της ζωής μας, στην Ενότητα.

Κλειδί 8

Η εγρήγορση είναι μια φωτιά μέσα σας, η οποία καίει τον κόσμο της απομόνωσης γύρω μας.

Κλειδί 9

Πρόσεξε! Η αφυπνισμένη συνείδηση ​​είναι επικίνδυνη, επειδή μπορεί να καταστρέψει τα όνειρά σου για την πνευματική ανάπτυξη σε μια στιγμή.

Κλειδί 10

Το πρώτο δώρο της συνειδητής εγρήγορσης είναι όταν ανακαλύπτεις, ότι αντί για εσένα, τα βαθιά προγράμματα του συμμορφωμένου μυαλό σου ζουν την ζωή σου.

Κλειδί 11

Αν αναζητάς την ευτυχία έξω από τον εαυτό σου, μπορείς να βρείς μόνο στιγμιαία ικανοποίηση. Η ευτυχία είναι η χαρά της Ύπαρξης η ίδια, η συνειδητή παρουσία.

Κλειδί 12

Η πιο δελεαστική άνθιση της σωστής εσωτερική ύπαρξή σου είναι ευγνωμοσύνη.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close