Η δύναμη του ονείρου

Πιστεύω πως όλοι έχουμε ένα όνειρο στην καρδιά μας.

Δεν αναφέρομαι στο να θέλουμε να κερδίσουμε το λαχείο. Μια τέτοια ιδέα πηγάζει από την επιθυμία μας να ξεφύγουμε από την παρούσα κατάσταση, όχι να κυνηγήσουμε ένα ειλικρινές όνειρο. Αναφέρομαι σε ένα όραμα που μιλά στην ψυχή μας. Είναι αυτό για το οποίο γεννηθήκαμε. Αυτό που αξιοποιεί τα ταλέντα και τα χαρίσματά μας. Αυτά που επικαλείται τα υψηλότερα ιδανικά μας. Αυτό που τροφοδοτεί τα συναισθήματά μας για το πεπρωμένο. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένο τον σκοπό μας στη ζωή. Είναι η αφετηρία στον δρόμο μας προς την επιτυχία. Ένα όνειρο κάνει πολλά για εμάς:

Ένα όνειρο μας δίνει κατεύθυνση.

Ένα όνειρο αυξάνει τις δυνατότητές μας.

Ένα όνειρο μας βοηθά να βάλουμε προτεραιότητες.

Ένα όνειρο προσθέτει αξία στη δουλειά μας.

Ένα όνειρο προβλέπει το μέλλον μας.

Ο Όλιβερ Γουέντελ Χολμς σημείωσε «Το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο δεν είναι τόσο το πού βρισκόμαστε αλλά προς ποια κατεύθυνση κινούμαστε». Αυτό είναι επίσης ένα από τα καλά τού να έχετε ένα όνειρο. Μπορείτε να κυνηγήσετε το όνειρό σας όπου κι αν βρίσκεστε σήμερα. Και όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν δεν είναι εξίσου σημαντικά με αυτά που σας επιφυλάσσει το μέλλον. Όπως λέει και ένα ρητό: «Όποιο κι αν είναι το παρελθόν ενός ανθρώπου, το μέλλον του είναι άσπιλο». Μπορείτε να ξεκινήσετε να κυνηγάτε το όνειρό σας σήμερα!

Τολμήστε να κάνετε όνειρα και ακολουθήστε τα.

Share:

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close