ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ WABBA BODYBUILDING & FITNESS 2018

Σάββατο 12 Μαΐου, το κλειστό γυμναστήριο Αιγίου θα φιλοξενήσει ένα πρωτόγνωρο γεγονός για την πόλη μας.

Ο Δημήτρης Μαρινόπουλος, συνιδιοκτήτης του Acceleration GYM που είναι διοργανωτής των αγώνων , αν σκεφτούμε ότι και ο ίδιος έχει υψηλούς στόχους και κριτήρια, για των εαυτό του και μας το έχει αποδείξει, με τις διακρίσεις του, το θέαμα θα είναι εντυπωσιακό. 

δυο ερωτήσεις για το Δημήτρη.

Πρώτη τι είναι BODYBUILDING & FITNESS για το πνεύμα αλλά και το σώμα σου?

Απάντηση... Το bodybuilding είναι μια ιδέα που λίγοι μπορούν να καταφέρουν στο 100% είναι έμπνευση για οτιδήποτε στην ζωή σου, καταφέρνεις μέσα από την δύσκολη προετοιμασία που κάνεις σαν αθλητής να μάθεις τα πραγματικά σου όρια, ένας άνθρωπος που μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του στο απόλυτο είναι ικανός να καταφέρει τα πάντα. Είναι ικανότητα να είσαι bodybuilder ,δηλώνει σεβασμό τυπικότητα και εμπιστοσύνη. Το bodybuilding είναι η έμπνευση.

δεύτερη ερώτηση.

Δώσε μας μια μικρή γεύση το τι θα δούμε , στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου?
Απάντηση.... Είμαι στην ευχάριστη θέση να εκπληρώνω άλλο έναν μου στόχο και όνειρο θα έλεγα. Μετά από τόσα χρόνια αγωνιστικού bodybuilding βάζω προτεραιότητες στην ζωή μου, σταματάω το αγωνιστικό κομμάτι αλλά υποστηρίζω με την ίδια αγάπη τον χώρο αυτό. Πλέον από άλλη θέση. Είναι ένας χώρος ο οποίος έφτιαξε τον χαρακτήρα την προσωπικότητα και με αποκατέστησε επαγγελματικά. Νοιώθω τυχερός στη ζωή μου και ιδιαίτερα σε αυτό το κομμάτι. Γνωρίζοντας πλέον τις ανάγκες των αθλητών σε έναν αγώνα και τι θέλει να δει ο θεατής που θα παρευρεθεί εκεί, δεσμεύομαι δημόσια για την διεξαγωγή του καλύτερου ελληνικού αγώνα που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Την ημέρα αυτή θα γίνει ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός Όχι μόνο για τον χώρο του bodybuilding αλλά και για την πόλη μας. Πλήθος κόσμου θα έρθει στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο της διεξαγωγής του αγώνα, ο κόσμος του Αιγίου ανταποκρίθηκε και ανταποκρίνεται καθημερινά στην στήριξη και υποστήριξη του αγώνα αυτού .Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δήμαρχο της πόλης μας Κ. Θανάση Παναγόπουλο για την υποστήριξη από την πρώτη στιγμή, όπως επίσης το νομικό πρόσωπο του δήμου μας Κ. Χρήστο Σπηλιόπουλο που είναι και συνδιοργανωτής .Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας που το Αίγιο φιλοξενεί κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Κ. Τάσο Ζαχαρόπουλο για την εμπιστοσύνη.
Τα λόγια του ήταν ...πιστεύω σε εσένα και το Αίγιο ! Θα αποδείξουμε και εμείς με την σειρά μας πως δεν είμαστε μια μικρή επαρχιακή πόλη!

Η τιμή είναι 10 ευρώ για την κερκίδα και 15 ευρώ για καρέκλα μπροστά από την σκηνή, και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το χώρο του Acceleration GYM
Κανελλοπούλου 55 ΤΗΛ''2691 302038

Share: