ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αίγιο


Τηλέφωνο:
2691021450
Κινητό:
6972703660
Fax:
Facebook Page:
https://www.facebook.com/tenteskaramanos
Περισσότερα:
Διεύθυνση:
Πλατεία Δεξαμενής, Αίγιο
Κεντρική Εικόνα:
e
Προφίλ:

Η εταιρεία ΤΕΝΤΟΡΑΜΑ - ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στο Αίγιο εξειδικεύεται πάνω από 25 χρόνια στις Τέντες, αλλά και σ' όλα τα συστήματα σκίασης, κάνοντας εμπορία και κατασκευή τεντών. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα τεντόπανα όλων των χρωμάτων και σχεδίων, προσφέρει στους πελάτες της γρήγορη εξυπηρέτηση, με συνέπεια στο χρόνο τοποθέτησης και υπευθυνότητα, προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες τους, αλλά ταυτόχρονα και να τους παρέχει τις καλύτερες τιμές της αγοράς. 
Τα Γαλλικά τεντόπανα DICKSON, τα Ιταλικά PARADISE, αλλά και τα Ολλανδικά NYFAN TENCATE είναι τα υφάσματα που χρησιμοποιεί, δίνοντας 7 χρόνια εγγύηση και αναλαμβάνοντας να κατασκευάσει και να τοποθετήσει τέντες όλων των τύπων, με βραχίονες, αυτοματισμούς, μοτέρ, καθώς επίσης και πέργκολες, ζελατίνες, μουσαμάδες, στόρια, ρολοκουρτίνες, αλλά και όποια παραγγελία της δοθεί. 
Σκοπός της εταιρείας ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ - ΤΕΝΤΟΡΑΜΑ είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους, με υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

:

Date added: 5 April 2016 12:10:35 | Last time updated: 21 July 2017 09:12:44 | Viewed: 229 times

ΠΡΟΦΙΛ

Αποκτήστε ένα ολοκληρωμένο προφίλ στις κατηγορίες που επιθυμείτε, με αναλυτικό κείμενο παρουσίασης, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και χάρτη με τις διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Περισσότερα

Follow

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Preview image
  • More
    Η διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης aigialeiaclub.gr είναι ο πληρέστερος Επαγγελματικός οδηγός της Αιγιάλειας με ξεχωριστή ιστοσελίδα στην κάθε επιχείρηση, με όλα τα πάρτυ της Αιγιάλειας και φωτογραφική κάλυψη από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης της Αιγιάλειας Close